Četvrta arena
69

Brojne kolege na Merlinovom posljednjem koncertu u Beogradu, a evo ko je potvrdio gostovanje

N. O.
Foto: Mileta Mirčetić/telegraf.rs
Foto: Mileta Mirčetić/telegraf.rs
Počeo je i posljednji koncert bh. kantautora Dine Merlina u beogradskoj Štark areni, a prethodno je Vesna Zmijanac najavila da će večeras s njim i zapjevati.
Kako navodi Telegraf.rs, Merlin je ranije utrčao u arenu kako bi se što prije spremio za večerašnji nastup, a pored njega u dvoranu su stigle i njegove druge kolege.

Među njima bili su Saša Kovačević koji je stigao u pratnji djevojke Zorane, Dženan Lončarević, kao i Vesna Zmijanac koja je na Instagramu ranije najavila da će večeras ponovo zapjevati dobro poznati duet. Kurir.rs izvijestio je da koncertu prisustvuju i Sergej Ćetković kao i Jelena Tomašević.

"Večeras Vesna i Dino - Arena Beograd! Poslije dugo godina 'Jorgovani' će cvjetati u originalu", napisala je ispod selfieja.

Prethodnih večeri na bini su mu se pridružili Marko Louis, Ivana Banfić, Senidah, a posebno iznenađenje bio je Zdravko Čolić.

"Dame i gospodo, Zdravko Čolić. Imam tu sreću da sam kao dječak bio na njegovom prvom Koševu. To je bio spektakl. Bili su laseri i svirao je bend iz Londona i bio je tu moj Čola i sad smo tu zajedno", kazao je Merlin tom prilikom.

Nakon toga su zapjevali pjesmu "Da ti kažem šta mi je" sa Zdravkovog istoimenog albuma, kojeg je objavio 1990. godine. Napisao ju je Merlin.

Prethodnih večeri arena je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a očekuje se da će i večeras 20.000 ljudi uglas pjevati hitove sarajevskog čarobnjaka.