Vruće scene s Trawickom
0

VIDEO / Britney Spears u novom spotu spašava dečko "kriminalac"

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Ova sedmica je puna premijera novih spotova, prvo Justina Biebera, Beyonce i Rihanne, a sada i novog spota Britney Spears za pjesmu Criminal, punog provokativnih scena. U spotu Britney glumi sa svojim vjerenikom, a video obiluje vrućim scenama, prenosi MTV.

Ovaj spot režirao je Chris Marrs Piliero na veliko zadovoljstvo pjevačice. Nekoliko dana ranije, Spears je svojim obožavateljima samo nagovijestila kakav će biti spot.

Tako smo imali prilike vidjeti Britney na zabavi u haljini od čipke. U idućoj sceni je zlostavlja njen veoma agresivan i nasilan dečko. Epilog priče jeste da Britney biva spašena, a tajanstveni mladić jeste "Kriminalac" koji je otima i spašava. Spasioca glumi njen dečko Jason Trawick.

Spot je snimljen u Londonu, a scene ljubljenja Spears i Trawicka su najčešće i već su izazvale histeriju među obožavaocima. Spears je ovim spotom zakucala na evropska vrata sa svojom Femme Fatale Tour.

Zanimljivo je da su političari u Velikoj Britaniji optužili Spearsovu da nošenjem oružja u spotu podržava nasilje koje se desilo u augustu u Londonu. Iz tabora poznate pjevačice su rekli da je to samo video i umjetnost, ništa više.