Menadžer poručuje
0

Britney Spears spremna za veliki povratak

Sarajevo-x.com
Scena iz video spota za pjesmu "Womanizer"
Scena iz video spota za pjesmu "Womanizer"
Pop pjevačica Britney Spears "definitivno je spremna" da se vrati na svjetsku muzičku scenu, poručio je menadžer nekada jedne od najpopularnijih pjevačica ikada, njenim obožavateljima, ali i zlobnicima koji su se nadali da to ipak neće dočekati.

Da se nekadašnji idol tinejdžera širom svijeta svakim danom sve bolje osjeća i ozbiljno priprema za veliki povratak na pozornicu, potvrdio je menadžer Britney Spears Larry Rudolph.

"Ona je veoma snažna osoba. Svi u životu barem jednom dožive brodolom, ali vidim da Britney svakim danom postaje sretnija i snažnija", otkrio je Rudolph za američki magazin People.

Također je otkrio kako se njegova klijentica uspjela vratiti na pravi put i zahvaljujući tome što je dobila pravo na posjete svojim sinovima, trogodišnjem Seanu Prestonu i dvogodišnjem Jaydenu Jamesu, koje je dobila u dvogodišnjem braku s Kevinom Federlineom.

"Njena djeca i uspostavljanje ravnoteže u njenom životu svakako su joj prioritet i ja uvijek pazim na to", objasnio je Rudolph svoj odnos s jednom od najprodavanijih pjevačica na svijetu koja se, zahvaljujući odličnom uspjehu svog albuma prvijenca "Baby One More Time" 1999. godine, svijetu nametnula kao istinska pop ikona.

Menadžer američke pjevačice, koju su ranije mnogi smatrali pravim seks simbolom, kazao je i kako je novi MTV-jev dokumentarac "Britney: For The Record", koji će se u SAD premijerno prikazati 30. novembra, bio "odličan način da Britney kaže šta želi i to pod svojim uslovima".