Vrhunski koncert
0

Britney Spears nije uspjela napuniti zagrebačku Arenu

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Britney Spears sinoć je održala svoj prvi koncert u Hrvatskoj u sklopu turneje "Femme Fatale", no zagrebačka Arena nije zasjala u pravom svjetlu iz razloga što je bila poluprazna, pišu hrvatski mediji.

Iako je koncert trajao sat i pol vremena te bio na vrhunskom nivou, to ipak nije bilo dovoljno da Zagrepčani ispune Arenu. Britney je uglavnom pjevala nove pjesme, ali obožavateljima, među kojima su očekivnao najglasnije bile tinejdžerice, to nije nimalo smetalo.

Ova noć zasigurno će zauvijek ostati u sjećanju mlađahnom Ivanu kojeg je Britney izvukla iz prvih redova, a onda ga lisicama vezala za šipku te zajedno s plesačicama zavodljivo plesala oko njega.

Britney se presvlačila nekoliko puta, a fanove je najviše oduševila kada je u pjesmi "Till The World Ends", imala velika anđeoska krila s kojima se izdigla iznad stagea. Sjajna produkcija je bila toliko očaravajuća, da se dalo zaboraviti da dvorana nije puna.

Britney je pred kraj koncerta na stage povela i svoje sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa koji su publici mahali sa pozornice.