Muzika
0

Britney snima duet sa Marilyn Mornoe

Sarajevo-x.com
Zvijezda sa turbulentnim načinom života, pop pjevačica Britney Spears planira se vratiti na muzičke top liste sa pjesmom "Down Boy" koju je nekada pjevala Marilyn Monroe. Holivudska dama Marilyn, snimila je ovu pjesmu prije smrti, a Britney je namjerava ponovo otpjevati sa njom.

Lance Bass, bivši član grupe NSYNC i dobar prijatelj Britney Spears, vlasnik je autorskih prava ove pjesme i smatra da bi je Britney mogla savršeno otpjevati u duetu sa Marilyn.

"Lance želi da Britney pjeva sa Marilyn na snimku kao što je i Natalie Cole otpjevala pjesmu Unforgettable sa svojim ocem Natom Kingom Coleom", izjavio je izvor blizak Lancu za britanski magazin Star.

Slavna Marilyn umrla je 1962. u 36. godini života. Iako je bila jedna od najuspješnijih žena svoje generacije, vjeruje se da je vodila žestoku borbu sa privatnim problemima i depresijom.

Britney je nedavno provela mjesec dana u klinici za rehabilitaciju, a sve to bila je posljedica njenog ekscesivnog ponašanja i neurednog života. Sada snima svoj novi album koji bi trebao izaći u oktobru ove godine.