Argentinski DJ duo
156

Brigado Crew ponovo u Sarajevu, ne propustite užitak elektronske muzike

Piše: L. K.
Foto: Brigado Crew
Foto: Brigado Crew
Brian Harrison i Kasall u svijetu elektronske muzike predstavljaju se kao Brigado Crew te već neko vrijeme aktivno djeluju na muzičkoj sceni. Već jednom su posjetili Sarajevo, a uskoro će to učiniti opet, te će sarajevska publika imati priliku osjetiti energiju Diynamic Musica i Suara etikete.

Za njihov prošli nastup kažu da je protekao odlično, posebno jer ih je publika prihvatila na topao način te jer su sa njima dijelili nevjerovatno jaku energiju.

"Sada imamo čak i veća očekivanja glede svirke, te se nadamo da ćemo publici priuštiti nezaboravnu noć", kaže ovaj dvojac.

Foto: Brigado Crew
Foto: Brigado Crew

Sarajevska publika je veoma slična Argentinskoj jer ljudi ne prestaju plesati od početka do kraja svirke. Njih dvojica navode kako im je naša publika jedna od dražih u Evropi. Što se tiče umjetnika sa naše scene, voljeli bi sarađivati sa Fornivom jer sa njim već imaju odličan odnos i cijene njegov rad.

Za sada izdaju pod etiketom Diynamic, što je ustvari Solomunova etiketa, ali u planu imaju otvoriti i vlastitu. Međutim, to je za sada još uvijek samo plan. Za 2019. imaju mnogo planova koje još uvijek ne žele otkrivati javnosti, ali obećavaju interesantna dešavanja.

Foto: Brigado Crew
Foto: Brigado Crew

Svi koji ih žele ponovo čuti imat će priliku za to sutra u 23 sata, kada će ovaj dvojac nastupiti u sarajevskom klubu Silver&Smoke.