Ušla i izašla slobodno
0

Brena oduševila publiku u Zagrebu

Sarajevo-x.com
Foto: Jutranji.hr
Foto: Jutranji.hr
Najpoznatija balkanska pjevačica, Lepa Brena, sinoć je u Areni Zagreb, uprkos brojnim negodovanjima, održala koncert pred 13.000 ljudi.

Pred početak koncerta ispred Arene se okuplilo dvjestotinjak hrvatskih branitelja koji su mirnim protestima izrazili svoje negodovanje s koncertom srpske pjevačice.

"Izdajice", "Četnici", "Gdje su vam opanci", "Izdali ste Vukovar", skandirali su branitelji koji su u jednom trenutku posjetitelje koncerta zasipali lecima sa fotografijom Brene u uniformi, no većih incidenata nije bilo, izvijestio je Jutarnji.hr.

"Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što vas mogu ponovno pozdraviti sa svojom pjesmom. Meni je bilo teško stići do cilja, ali uvijek ste me vodili vi, moja publika. Pjesma je uvijek bila ono što nas je spajalo, a složni smo u tome što svi želimo ići naprijed. Uđite slobodno u moj svijet ljubavi i muzike Idemo dalje", kazala je Brena na početku koncerta, a njen govor je publika dočekala s ovacijama.

Iako su bile tri dojave o bombi policija nije imala posla s obzirom da je detaljan pregled dvorane urađen prije početka koncerta, a na ulazu je bilo veoma stroga kontrola.

Pjevačica koja je svojim nastupima, nedavno u Sarajevu i Mostaru, a sada i u Zagrebu, podijelila mišljenje javnosti ipak je uspjela oduševiti 13. hiljada fanova koji su zajedno s njom pjevali stare hitove, ali i pjesme s novog albuma 'Uđi slobodno'.