Muzika
0

Brandy izdaje novi album i snima duet sa Monicom

Sarajevo-x.com
Popularna američka pjevačica Brandy, koja je posljednji album "Human" izdala prije četiri godine, ponovo se vraća na scenu, a u intervjuu za magazin Rolling Stone je rekla da je novi album malo remek-djelo.

"Ponovo stvaram samu sebe i osjećam se odlično. Nisam dugo radila R&B, ali je ovaj put zvuk mnogo drugačiji, jer je o ljubavi i mnogo je zreliji", rekla je popularna Brandy, prenosi CNN.

Pjevačka zvijezda je snimila novi duet sa Monicom nakon što su sarađivale 1998. godine na hitu "The boy is mine". Novi duet se zove "It All Belongs To Me" a obje pjevačice se nadaju da će ponovo osvojiti Grammyja, kao i za prethodni duet.

"Monica i ja se razumijemo, imamo vezu kao žene i kao majke, rad sa njom uopšte nije rad. Chris Robinson je režirao videospot, a cijela priča je o ženskoj solidarnosti i o tome kako žene mogu pomoći jedna drugoj", rekla je poznata pjevačica.

Brandy je također rekla da je okupila veliki broj poznatih producenata i muzičkih stručnjaka kako bi album bio odličan. Među saradnicima se pominju i Timbaland kao i Frank Ocean.