|

VIDEO
/
Bosanka Eva Pilić oduševila u finalu Supertalenta Nove TV

Bosanka Eva Pilić oduševila u finalu Supertalenta Nove TV
0
S
Sarajevo-x.com
11.12.2011. u 22:30
2
komentara
0

dijeljenja
U finalu treće sezone Supertalenta Nove TV večeras je nastupila i dvanaestogodišnja Eva Pilić iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Ponovo je oduševila tročlani žiri i publiku koja je Evu ispratila ovacijama.


U finalu treće sezone Supertalenta Nove TV večeras je nastupila i dvanaestogodišnja Bosanka Eva Pilić iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Eva je još jednom pokazala da je najveći pjevački talent koji je ikada pjevao u Supertalentu Nove TV.

Nakon polufinalne pjesme Mercy, Eva je večeras otpjevala pjesmu Feeling Good Nine Simone i ponovo dobila velike ovacije publike ali i pohvale žirija.

"Eva, ti si fenomenalna, predivna. Otpjevala si "muški" tu pjesmu. Bilo je čarobno gledati te i slušati kako pjevaš", kazao je Enis Bešlagić, član žirija.

Same riječi hvale imala je i Nina Badrić.

"Eva, ovo je bilo fantastično. Ne samo da si opravdala već si pomjerila i granice Supertalenta. Ja sam ostala u čudu. Ti si rođena za binu i scenu. Tvoji najljepši momenti tek dolaze", kazala je Nina Badrić

Za one koji ne znaju, Eva Pilić dolazi iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja i ima 12 godina. Od djetinjstva se bavi pjevanjem i muzika je, kako kaže, njen život.

Treći je razred muzičke škole, svira klavir. Članica je crkvenog zbora. Do sada je pobijedila pet puta na festivalima. Osim što pjeva i svira klavir, Eva je i mažoretkinja. Uz sve to odlična je učenica u školi i pobijedila je na takmičenju iz matematike.

Na Supertalent Evu je prijavio njen otac zato što Eva voli pjevati i biti na sceni.

Ukoliko živite u Hrvatskoj, za Evu možete glasati na broj telefona 061 56 08 (3,69 kn/poziv sa fiksne mreže i 4,98 kn/poziv sa mobilne mreže) ili SMS-om u kojem ćete napisati TALENT08 i poruku poslati na broj 66 320 (3,66 kn/sms).

Pobjednika ovogodišnjeg izdanja Supertalenta saznat ćemo naredne sedmice.

Sretno Eva, držimo ti fige!
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...