{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Bosanac među 100 najboljih DJ-eva na svijetu

S
19.2.2011. u 12:32
0
71
Bosanac među 100 najboljih DJ-eva na svijetu
0
Bosanac među 100 najboljih DJ-eva na svijetu
Arnej Šećerkadić
Arnej Šećerkadić je producent trancea, progressive trancea i progressive housea i jedna od zvijezda u usponu na nebu elektronske muzike. Njegove numere i remikse često izvode najveći DJ-evi svijeta.
Rođen je 1980. godine u Vogošći kod Sarajeva, ali je odrastao u Torontu. Radi pod pseudonimom Arnej & 8 Wonders.

DJ/producent Armin van Buuren ga je 2008. proglasio novim producentom godine, a njegove numere "Strangers We've Become" i "The Return" našle su se na Van Buurenovoj kompilaciji "A State of Trance 2008".

Prošle godine Arnej je na listi 100 najboljih svjetskih DJ-eva zauzeo 87. mjesto. Najpoznatije stvari su mu "Rendezvous", "The Ones That Get Away", "The Return" i "They Always Come Back".

Za DJ Mag je izjavio da mu je najbolji nastup u prošlog godini bio onaj u Damasku, u Siriji, gdje je bio prvi trance DJ koji je tu imao priliku predstaviti svoju muziku.Jedan od najvećih partyja na kojem je nastupao bio je Trance Energy u Utrechtu, u Holandiji.

"Kad sam izašao na stejdž i vidio ljude koji čekaju da me čuju, to je učvrstilo osjećaj zadovoljstva i poštovanja koji me preplavio", izjavio je Arnej.Šećerkadić je radio i muziku za igru "Heroes of Newerth" kompanije S2 Games.

Njegove uratke možete čuti na oficijelnom YouTube kanalu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: