{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Bojan Ristić & Brass band u Coloseum Clubu

Klix.ba
4.4.2012. u 10:11
17
2
Bojan Ristić & Brass band u Coloseum Clubu
17
Bojan Ristić & Brass band u Coloseum Clubu
U subotu 7. aprila sa početkom u 22 sata očekuje vas odlična zabava i dernek na balkanski način koji će prirediti Bojan Ristić & Brass Band.
Jedan od najboljih trubačkih orkestara na Balkanu, proglašeni drugim najboljim orkestrom na festivalu u Guči prošle godine, promijenili su iz temelja tradicionalnu trubačku muziku i prilagodili je modernijim ritmovima.

Vođa Brass Band-a, Bojan Ristić je dokazao kroz godine učestvovanja na najboljim festivalima da je bez premca u Srbiji. Njegova popularnost kao i popularnost cijelog orkestra iz godine u godinu sve više raste, što je rezultiralo velikom posjećenošću njihovih koncerata na cijelom Balkanu pa i u Francuskoj i Grčkoj.

Tokom godina upotpunili su svoj muzički repertoar saradnjama sa nekim od najvećih estradnih imena kao što su Magnifico, Bajaga, Crvena Jabuka, Marija Šerifović, Aki Rahimovski, Severina i Valentino.

Pozivamo sve da ove subote posjete Coloseum Club i isprobaju već dobro poznati recept za zabavu koji se sastoji od vrhunskog ambijenta, odlične atmosfere i još bolje muzike. Dođite i zaplešite uz Mjesečinu, Kalašnjikov, Đurđevdan i mnoge druge poznate numere u izvedbi vrhunskog Bojana Ristića i Brass Banda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: