Zabava u februaru
14

Bogat repertoar dobre muzike u sarajevskom Aquarius Vilsu, u subotu dolazi Zoster

Regionalna reggae senzacija i jedan od najboljih bendova s naših prostora, Zoster, će u subotu 8. februara nastupiti u sarajevskom Aquarius Vilsu.

Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, te ponekad i edukacije. Regionalni muzički kritičari za Zoster kažu da su balkanski incident i jedan od najboljih bendova sa ovih prostora. Njihova vrhunska live svirka je kombinacija energije, angažiranih akcija i ljubavnih nota, koje bend tokom nastupa isporuči vjernoj publici.

Početak ove godine je uspješno startao sa "Ludom noći" kojoj je u svom prvom izdanju gostovao domaći majstor najboljih derneka, Berin Buturović. U naredna dva mjeseca će se najveći dernek mjeseca nastaviti još jačim tempom i sličnim notama sa gostovanjima top beogradskih sastava.

Fenomenalni Bajka bend i opštepoznati Hua Hua bend, će sarajevskoj publici prirediti esenciju beogradskih žurki i 20-godišnju priču o ludim provodima, poznatim splavovima i večerima o kojima svi pričaju. Tako će "Luda noć" sa beogradskim Bajka bendom u subotu 15.02. biti najbolji način da doživite ono najbolje što muzika uživo ima da ponudi.

Za poklonike domaćeg i stranog pop-rocka, dancefloor hitova, jedinstvene energije i vrhunskog plesnog užitka je najavljena velika atrakcija.

Naime, u subotu 22.02. će prvi put nastupiti, najbolji od najboljih, regionalnih top klupskih bendova, Girls, Boys and Toys. Ova ekipa je sastavljena od tri dame, koje svojom energijom, sjajnim vokalima, koreografijom i atraktivnim izgledom "bacaju magiju" na publiku. Bend nadalje čini tim najboljih muzičkih profesionalaca, koji trenutno postoje u regionalnom muzičkom biznisu. Nema sumnje da je riječ o večeri koja se ne treba propustiti.

Nakon duže pauze, u petak 21.02. će na bini Aquariusa nastupiti The Babe Barbarella, jedan od najboljih BiH klupskih bendova.

Majstori super provoda i miljenici domaće publike bend Panduri će u ovom mjesecu nastupiti: 1, 7, 14 i 29.02. , a za ljubitelje rapa, R&B-ja i hitova '80-ih, '90-ih, i 2000-ih je rezervisan "Molto Bene" petak 28.02. uz Splein-a i YnGod-a.

Sve informacije o programu i kartama su dostupne putem online servisa www.kupikartu.ba, FB stranice Aquarius Vils i putem telefona 061/210-788.