{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bliži se Red Bull Soundclash u Zenici: Ostalo još samo 300 ulaznica

16.12.2014. u 13:02
255
3
Bliži se Red Bull Soundclash u Zenici: Ostalo još samo 300 ulaznica
255
Bliži se Red Bull Soundclash u Zenici: Ostalo još samo 300 ulaznica
Od 20. decembra i prvog regionalnog Red Bull Soundclasha dijeli nas još samo nekoliko dana, a skoro sve ulaznice već su rasprodane.
Organizatori javljaju da je preostalo još nekih 300 karata. Bendovi se marljivo uvježbavaju, a za fanove – koji će očito ispuniti zeničku Arenu do posljednjeg mjesta – Dubioza kolektiv i S.A.R.S.su snimili mini video zezanciju.

Video zezanciju su snimili u svlačionici sale prije Koncerta godine u Novom Sadu. Pogledajte video i komentare o suparničkom bendu, kao i njihov osvrt na koncept događanja u Zenici.

Red Bull Soundclash je jedinstveno muzičko iskustvo, novi koncept živog nastupa u kojem se susreću dva benda različitih profila. Princip je: 2 benda – 2 stagea – 1 show. Bendovi se nalaze na nasuprotnim stageovima u istoj dvorani i s publikom između, i naizmjence sviraju obrade hitova, svoje i pjesme drugog benda u različitim verzijama i žanrovima – reggae, rock, jazz, funk, metal, ska... boreći se za naklonost publike.

Riječ je o duhovitom prijateljskom nadmetanju, a ne smrtno ozbiljnom takmičenju. Cilj je, prije svega, dobra zabava i spontana muzička saradnja. Prvi Red Bull Soundclash je održan 2006. godine u Nizozemskoj i od tada se proširio na pet kontinenata i 17 zemalja, a sad prvi put dolazi u region.

Vrata Arene u Zenici se otvaraju u subotu, 20. decembra 2014. godine u 18:30, a program počinje u 20:00. Sve informacije o Red Bull Soundclashu mogu se naći na Redbull.ba. Ulaznice su u prodaji na Kupikartu.ba.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: