Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalost
Fino se pjevalo i sviralo dok nije dosla Seka, Dara, Meca, Jeca i jebeni turbofolk koji ubi omladinu pogotovo onu u Gofl II GTI
kockice su bezveze
Bilo bi zanimljivo da svi muškarci koji su prikazani nisu plaćeni, već da su slučajni prolaznici. Ovako, uz to i kockice, za mene ništa posebno.
Gledaj cenzure na prvom klipu, a ko fol nešto slobodna zemlja, sloboda izražavanja. Tamo cenzura vlada kao u Staljinovo vrijeme, a od slobode ni S !
Ajde bgt.. samo nek se raja zabavlja ;)
bolje da se zove pjesma what s my pussy again
E, evo kako izgleda dobar video...
Pokusavaju starim stosom opet istu slavu postici. To je kao da isti vic pricas dva puta. Da im nisu p...u sakrili pa hajde ovako je isfur.