|

Blic: BHT pozvao Lepu Brenu da na Eurosongu nastupa za BiH

Blic: BHT pozvao Lepu Brenu da na Eurosongu nastupa za BiH
0
S
Sarajevo-x.com
22.11.2007. u 12:33
0
komentara
0

dijeljenja
Blic: BHT pozvao Lepu Brenu da na Eurosongu nastupa za BiH Lepa Brena, Foto: Blic
Čelnici Televizije Bosne i Hercegovine ponudili su najvećoj srbijanskoj estradnoj zvijezdi Lepoj Breni da bude bh. predstavnik na predstojećem Eurosongu koji će se održati u maju iduće godine u Beogradu, javile su srbijanske novine Blic.
Za njih bi bila velika čast da Brena prihvati ponudu i odabere saradnike koji bi joj uradili pijesmu po mjeri "Evrovizije". Poslije pobjede Marije Šerifović na Eurosongu 2007, Evropljani su sve više zainteresovani za izvođače koji dolaze iz krajeva eks-Jugoslavije. Ponuda je upravo stigla u "Grand produkciju", čiji je Brena suvlasnik, i veoma ozbiljno se razmišlja o njoj, ističe Blic.

- Za sada nisam sigurna da ću prihvatiti ovu zaista lijepu ponudu. Moramo svi dobro da razmislimo i da potom donesemo odluku. Svakako je velika čast što sam izabrana da predstavljam Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu koja će se održati u Beogradu. Bila bi to prilika da se predstavim publici širom Evrope u najljepšem svijetlu. Za sada samo razmatram ponudu - rekla je Lepa Brena za Blic.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.