Spremni za Moskvu
0

'Bistra voda' snimljena na ruskom i engleskom

Sarajevo-x.com
Finalne pripreme za ovogodišnji nastup našeg predstavnika na Izboru za pjesmu Evrovizije su u toku, a pjesma 'Bistra voda' je i dalje na prvom mjestu ankete koju provodi portal esctoday.com.

Grupa Regina ovih dana započinje svoje finalne pripreme za nastup u Moskvi, a trenutno u prostorijama sarajevskog RTV doma članovi benda uvježbavaju koreografiju s koreografkinjom Snježanom Abramović.

'Verzije pjesme na ruskom i engleskom jeziku su gotove. Koreografija je odlična i svi smo veoma zadovoljni dosadašnjim tokom priprema, ustvari 90 posto posla je već za nama', izjavila je Maja Čengić, portparol BH Eurosonga.

Na pozornici će se za vrijeme nastupa nalaziti šest ljudi. Uz članove benda, Aleksandra Čovića, Davora Ebnera, Bojana Milićevića i Denisa Čabrića, nastupaju i dvije djevojke kao prateći vokali, Elma Selimović i Danijela Večerinović.

'Nas šestero smo postali pravi tim. Nismo više nervozni, a i nemamo vremena za tremu ili nervozu. Trenutno smo potpuno koncentrisani na koreografiju', dodao je Davor Ebner, pjevač grupe Regina.

Verzije pjesama na ruskom i engleskom jeziku možete skinuti na oficijelnoj stranici BH Eurosonga.

Podsjećamo, 54. izbor za najbolju pjesmu Evrope ove godine održava se u Rusiji i to u okviru dvije polufinalne i jedne finalne večeri. Prvo polufinale bit će održano 12., drugo 14. maja, dok je veliko finale 16. maja.

Poslušajte kako grupa Regina zvuči uživo uz akustičnu gitaru na promociji 'Bistre vode' u Turskoj.