Talentovana pjevačica
1

Billie Eilish objavila novi spot za "Everything I Wanted", režirala ga sama

L. K.
U novom spotu za pjesmu "Everything I Wanted" pjevačica Billie Eilish i njen brat Finneas voze automobil kroz Californiju, ulazeći njime direktno u okean.

Režiju spota potpisuje ova mlada pjevačica. U prvih nekoliko kadrova spota je vidimo kako vozi automobil i pjeva, dok je na suvozačevom sjedištu njen brat Finneas. Uskoro dolaze na plažu, gdje ulaze automobilom u vodu i zatim tonu.

"Moj brat i ja smo napisali ovu pjesmu jedno o drugome i željela sam kreirati vizuelni prikaz koji govori da, šta god da se dogodi, mi ćemo uvijek biti tu jedno za drugo", objasnila je Eilish u saopćenju za javnost: "Ovo je drugi video koji sam režirala. Naporno i dugo smo radili kako bismo ga završili".

Ova 18-godišnja zvijezda u nedjelju će nastupiti na dodjeli Grammy nagrada, gdje trenutno ima šest nominacija. Osim toga, uskoro će svjetlo dana ugledati njena pjesma "No Time to Die" koja će biti korištena u novom James Bond filmu, zbog čega će Eilish postati najmlađa muzičarka u historiji koja je snimila ovakvu traku.