Ambasada BiH u Norveškoj
0

Bh. veče u Oslu najbolji party Eurosonga 2010.

Sarajevo-x.com
U petak, 21. maja, u prostorijama Ambasade BiH u Norveškoj održano je bh. veče u čast delegacije BH Eurosonga 2010.

Uz veliku podršku i zalaganje njene ekselencije ambasadorice BiH u Norveškoj Elme Kovačević prisutni gosti, među kojima brojni predstavnici diplomatskog kora u zemlji domaćinu ovogodišnjeg Eurosonga, ali i ostali učesnici takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, mogli su uživati u tradicionalnim bosanskim specijalitetima i piću.

Party održan na krovu zgrade Ambasade BiH, odakle se pruža prekrasan pogled na norveški fjord, učinio je ovu večer nezaboravnom, a sudeći po komentarima pristiglih gostiju bio je najbolji party dosadašnjeg toka Eurosonga 2010., kažu iz naše delegacije.

Posebnu zahvalnost delegacija BH Eurosonga 2010 uputila je bh. ambasadorici, te kompaniji "Plivit Trade" koja se pobrinula da svi gosti uživaju u tradicionalnim jelima poput ćevapa, pite i baklave.

"Izuzetno nam je drago da su bh. večeri u Oslu prisustvovali i brojni Bosanci i Hercegovci, koji su samo za ovu priliku stigli iz svih djelova Norveške i na taj način pružili podršku Vukašinu Brajiću, kao i ostatku ekipe BH Eurosonga 2010.", poručili su iz delegacije BH Eurosonga 2010.