Regionalna zvijezda
193

Bh. reper podijelio fotografiju iz tinejdžerskih dana: Znate li o kome je riječ?

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slavne ličnosti na društvenim mrežama često se znaju prisjetiti svojih izdanja iz djetinjstva i tinejdžerskih godina, a slično je učinio i bh. reper Jala Brat.
Naime, Jala je na svom Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija, a među njima se našla i jedna kojom je podsjetio na svoje izdanje iz mlađih dana.

Tako se na fotografiji može vidjeti Jala u tinejdžerskim godinama, a uzevši u obzir da je mnogima prepoznatljiv po svojoj bradi koja je sastavni dio njegovog imidža - rijetki bi ga prepoznali.

Pored ove, još jedna fotografija iz iste objave nastala je prije nekoliko godina, a na njoj pozira uz svog kolegu Bubu Corellija. Također, pohvalio se i fotografijom s bh. nogometašem Edinom Džekom.

"Samo ja i nekoliko poznatih ličnosti", napisao je u opisu ove objave.

Jasmin Fazlić, što je njegovo pravo ime, te Amar Hodžić tj. Buba Corelli su posljednjih godina najveće zvijezde regionalne muzičke scene, a nedavno su privukli pažnju svojim humanim gestom.

Naime, nevladina organizacija "Srce za djecu oboljelu od raka" objavila je na društvenim mrežama da su ih posjetili bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli te da su ovoj organizaciji donirali 50.000 KM.