Priča o Coachelli
2

Beyonce uz dokumentarac na Netflixu iznenadila fanove i novim live albumom

Klix.ba
Foto: Beyonce League
Foto: Beyonce League
Beyonce je uz novi dokumentarac "Homecoming", koji je predstavljen na Netflixu, uspjela ponovo iznenaditi fanove novim albumom.

Američka diva koja je već albumom iz 2013. godine usavršila prikrivati rad na novim pjesmama, najavila je novi materijal samo nekoliko sati nakon premijere dokumentarca.

I film i live album prate njen nastup na prestižnom festivalu Coachella iz 2018. godine koji je slavio moć Afroamerikanaca. Oni uključuju žive verzije hitova "Crazy In Love" i "Drunk In Love", kao i njeno ponovno druženje sa Destiny's Child.

Live album također uključuje i obradu Mazeove pjesme iz 1981. godine "Before I Let Go" koja je ujedno završnica dokumentarca. Album je ustvari zbirka svih pjesama koje je pjevačica otpjevala na festivalu te snimila za potrebe dokumentarca.

Beyoncein koncert na Coachelli, koji je održan u aprilu prošle godine, označio je prvi nastup Afroamerikanke na ovom festivalu. Ona je za ovu priliku angažovala stotine ljudi koji su publici priredili nezaboravan show.

U Netflixovom dokumentarcu bit će prikazani iskreni snimci i intervjui koji detaljno opisuju pripremu i sam put do historijskog koncerta.