Večer muzike i plesa
13

Beyonce nastupala na raskošnom slavlju uoči svadbe indijskih milijardera

Klix.ba
Beyonce (Foto: Instagram)
Beyonce (Foto: Instagram)
Beyonce je sinoć imala neobičan angažman, a riječ je o nastupu na raskošnoj zabavi uoči svadbe indijskih milijardera koja će se održati ove sedmice.

Naime, Isha Ambani, kćerka jednog od najbogatijih muškaraca u Indiji, u srijedu se udaje za Ananda Piramala, sina drugog indijskog milijardera.

S obzirom na to da tradicionalna indijska svadbena slavlja uključuju brojne svečane ceremonije i rituale prije i poslije zvaničnog vjenčanja, Beyonce je bila dio večeri muzike i plesa koja obično prethodi vjenčanju.

Američka diva bila je jedna od brojnih slavnih ličnosti koje su se našle na ovom slavlju, zajedno sa zvijezdama Bollywooda i gostima kao što je Hillary Clinton.

Beyonce je na Instagramu podijelila fotografiju sa sinoćnjeg nastupa na kojem je izgledala poput Indijke u tradicionalnoj indijskoj nošnji.

Zvanično vjenčanje kćerke i sina indijskih biznis tajkuna održati će se u srijedu ove sedmice. Vjeruje se kako će ovo biti najglamuroznije vjenčanje do sada, a ceremoniji će prisustvovati brojne slavne ličnosti i bogataši iz cijelog svijeta.