2019 Bey Cap
9

Beyonce na kraju 2019. objavila video s privatnim fotografijama svoje porodice

Klix.ba
Popularna američka pjevačica Beyonce na samom kraju 2019. godine odlučila je podijeliti s fanovima privatne fotografije svoje porodice. Inače, Beyonce svoj privatni život već godinama uspješno drži podalje od očiju javnosti.

Sami kraj godine američka pjevačica je iskoristila da bi na Instagramu objavila video koji je nazvala "2019 Bey Cap", a u kojem se nalaze brojne fotografije njene porodice u proteklih 12 mjeseci. Na fotografijama mogu se vidjeti njena djeca Blue Ivy, Sir i Rumi, ali i suprug Jay-Z.

Na taj način Beyonce je s fanovima podijelila trenutke proslave rođendana djece, porodičnih praznika, ali i drugih za nju važnih trenutaka poput premijere filma "Lion King" u Londonu gdje je zajedno sa suprugom imala priliku upoznati princezu Meghan Markle.

Ovaj snimak objavljen je nakon što je Beyonce u medijima otvoreno progovorila o pobačaju i svim dešavanjima koji su joj pomogli da promijeni poglede na život.

Nagrađivana muzička zvijezda i glumica tada je priznala da za nju uspjeh danas "izgleda totalno drugačije" te da više nije fokusirana na dobijanje nagrada ili pozicije njenih pjesama na muzičkim ljestvicama.