Muzika
28

Beyonce iznenadila fanove novim nenajavljenim albumom

Klix.ba
Beyonce
Beyonce
Američka pjevačica Beyonce iznenadila je svoje fanove širom svijeta tako što je potpunu neočekivano objavila novi album, koji prethodno nije najavila. Album nosi njeno ime, Beyonce.

Znalo se da Beyonce sprema album od 14 pjesama, ali njena izdavačka kompanija nikada nije objavila kada će album ugledati svjetlo dana.

Tridesetdvogodišnjoj pjevačici će ovo biti peti album, na njemu je radila sa suprugom Jay Z-jem, Drakeom i Frankom Oceanom, a u snimanju jedne je pjesme je učestvovala i njena dvogodišnja kćerka Blue Ivy.

Svaka pjesma dolazi sa spotom.

"Ja vidim muziku. Ona je mnogo više od onoga što možemo čuti. Kada sam povezana s nečim, odmah vidim slike koje su povezane, tako da osjetim i emocije, prisjetim se djetinjstva, života, mojih snova i fantazija. Sve je to povezano s muzikom. Ovog puta nisam željela objaviti album kao što sam to činila ranije. Dosadilo mi je to, jer osjećam da sam sposobna direktno govoriti svojim fanovima. Nema mnogo toga što stoji između muzike, pjevača i fanova. Nisam željela da niko drugi otkrije kada će se pojaviti moj album, Željela sam ga ponuditi sama kada on bude potpuno završen i spreman za moje fanove", izjavila je Beyonce.

Novi album pjevačice Beyonce je moguće preuzeti od danas putem iTunesa po cijeni od 15,99 dolara.

Lista pjesama albuma "Beyonce":

  1. Pretty Hurts
  2. Haunted
  3. Drunk In Love (feat. Jay Z)
  4. Blow
  5. No Angel
  6. Partition
  7. Jealous
  8. Rocket
  9. Mine (feat. Drake)
  10. XO
  11. ***Flawless (feat. Chimamanda Ngozi Adiche)
  1. Superpower (feat. Frank Ocean)
  2. Heaven
  3. Blue (feat. Blue Ivy)