Internet bruji
11

Beyonce i Jay-Z ovog ljeta kreću na zajedničku turneju "On The Run 2"

Klix.ba
Beyonce i Jay-Z (Foto: EPA-EFE)
Beyonce i Jay-Z (Foto: EPA-EFE)
Slavni bračni par pop i R'n'B diva Beyonce i reper Jay-Z spremaju se za zajedničku turneju na ljeto 2018. godine, što je oduševilo milione njihovih fanova.

Iako oni nisu zvanično potvrdili kako kreću na turneju, Ticketmaster je počeo prodavati karte za njihovu turneju pod nazivom "On The Run 2". Sudeći prema najavi, prvi koncert će se održati 30. jula na stadionu Lincoln Financial Field.

Informacije o turneji nakratko su bile objavljene i na zvaničnoj Facebook stranici Beyonce, ali su uklonjene. Međutim, vjerni fanovi brzo su uspjeli napraviti fotografije ove objave.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Pretprodaja karata za "On The Run 2" trebala bi početi 3. juna u 10 sati ujutru.

Beyonce i Jay-Z su prije četiri godine održali prvu zajedničku turneju "On The Run" kada su posjetili veće gradove SAD-a. Još nije poznato da li će slavni supružnici ove godine održati koncerte i u Evropi.

Podsjećamo, Beyonce se proteklih dana priprema i za nastup na prestižnom festivalu Coachella nakon što nije mogla nastupati prošle godine zbog trudnoće. Pored nje, zvijezde spektakla u Californiji bit će i Eminem te The Weeknd.