|

Beyonce i Corrine Rae sa najviše "MOBO" nagrada

Beyonce i Corrine Rae sa najviše "MOBO" nagrada
0
F
FENA
22.9.2006. u 12:02
0
komentara
0

dijeljenja
Beyonce i Corrine Rae sa najviše "MOBO" nagrada
Na svečanoj ceremoniji dodjele "Music of Black Origin" (MOBO) nagrada održanoj u londonskom "Royal Albert Hallu", Beyonce je dobila tri, a Corinne dvije nagrade.
Beyonce je dva puta nagrađena za single "Deja Vu" i to u kategorijama "najbolja pjesma" i "najbolji video", plus što je dibitnik nagrade u kategoriji "najbolji inozemni ženski izvođač", a Corinne je trijumfirala u kategorijama "najbolja UK pjevačica" i "najbolji novi izvođač".

Beyonce se nije pojavila na ceremoniji kao ni njen suprug Jay-Z, koji je nagrađen u kategoriji "najbolji inozemni muški izvođač".

[SLIKA]1[/SLIKA]

Sean Paul je pobijedio u kategoriji "najbolji reggae", Rihanna u "najbolji "R&B" te Steve Sutherland u kategoriji "najbolji DJ".

Brat Miss Dynamite, Akala, pobijedio je konkurenciji sa Kanye Westom i Busta Rhymesom, dobivši nagradu u kategoriji "najbolji hip-hop". "Black Eyed Peas" su nagrađeni u kategoriji "najbolja grupa", dok je Lemar briljirao u kategoriji "najbolji UK muški izvođač". Sam Moore je dobitnik priznanja za životno djelo.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.