{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Beyonce i Corrine Rae sa najviše "MOBO" nagrada

F
22.9.2006. u 12:02
0
0
Beyonce i Corrine Rae sa najviše "MOBO" nagrada
0
Beyonce i Corrine Rae sa najviše "MOBO" nagrada
Na svečanoj ceremoniji dodjele "Music of Black Origin" (MOBO) nagrada održanoj u londonskom "Royal Albert Hallu", Beyonce je dobila tri, a Corinne dvije nagrade.
Beyonce je dva puta nagrađena za single "Deja Vu" i to u kategorijama "najbolja pjesma" i "najbolji video", plus što je dibitnik nagrade u kategoriji "najbolji inozemni ženski izvođač", a Corinne je trijumfirala u kategorijama "najbolja UK pjevačica" i "najbolji novi izvođač".

Beyonce se nije pojavila na ceremoniji kao ni njen suprug Jay-Z, koji je nagrađen u kategoriji "najbolji inozemni muški izvođač".

[SLIKA]1[/SLIKA]

Sean Paul je pobijedio u kategoriji "najbolji reggae", Rihanna u "najbolji "R&B" te Steve Sutherland u kategoriji "najbolji DJ".

Brat Miss Dynamite, Akala, pobijedio je konkurenciji sa Kanye Westom i Busta Rhymesom, dobivši nagradu u kategoriji "najbolji hip-hop". "Black Eyed Peas" su nagrađeni u kategoriji "najbolja grupa", dok je Lemar briljirao u kategoriji "najbolji UK muški izvođač". Sam Moore je dobitnik priznanja za životno djelo.

Gramofon Showcase 2006

22.09.2006. u 09:27
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: