Harijev koncert na Koševu
0

'Besplatne' karte za 5 KM

Sarajevo-x.com
Nakon što su ulaznice za veliki koncert grupe Hari Mata Hari na gradskom stadionu Koševu besplatno podijeljene na punktovima ispred BBI Centra i sarajevske Katedrale, nedugo zatim pojavili su se ulični prodavači koju te iste karte prodaju za pet KM.

Prodavači ispred Gradske tržnice u Sarajevu proteklih dana vrbuju građane koji eventualno nisu dovoljno informisani i ne znaju na koji način da dođu do karata, a da se pri tom ne moraju latiti svog novčanika.

Kao što je odranije poznato, za ovaj koncert je odštampano 50.000, a iste su u rekordnom roku dospjele u ruke mnogobrojnih fanova sarajevske grupe. Kako su nam saopćili organizatori, ostao je još jako mali broj karata, a zainteresirani ih mogu dobiti na šalteru Poslovnog centra Unitic te uz novi broj Maxi magazina.

Koncert koji će se održati 10. avgusta na najvećem bh. stadionu ujedno će biti i promocija najnovijeg albuma pod nazivom "Sreća". Najavljeno je da će gosti ovog muzičkog događaja biti Nina Badrić, Halid Bešlić, Dino Merlin, Dražen Žerić Žera i Eldin Huseinbegović