|

"Beskonačnost": Banjalučki bend Sopot snimio spot u Nacionalnom parku Sutjeska

"Beskonačnost": Banjalučki bend Sopot snimio spot u Nacionalnom parku Sutjeska
87
Klix.ba
17.11.2014. u 10:28
0
komentara
87

dijeljenja
"Beskonačnost": Banjalučki bend Sopot snimio spot u Nacionalnom parku Sutjeska
Banjalučki bend Sopot će 21. novembra u Kset Pubu u Banjoj Luci promovisati novi video spot za pjesmu "Beskonačnost" sa posljednjeg albuma "Sopotnik", kao i održati live akustičnu svirku.
Bend Sopot je sa jakim autorskim pečatom koji kroz saradnju sa domaćim i stranim umjetnicima stvara fuziju balkanske umjetnosti sa modernom tehnologijom. "Beskonačnost" je drugi po redu spot sa njihovog posljednjeg albuma "Sopotnik", koji je objavljen za banjalučku izdavačku kuću Koliba.

Spot je snimljen u prirodnom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska, a sama ideja za snimanje spota potekla od ekipe OK festa, te je bend ovogodišnji nastup na OK Fest-u u julu mjesecu i boravak u nacionalnom parku iskoristio za rad na spotu. Pjesma "Beskonačnost" tako je vizuelno oplemenjena prelijepim i "beskonačnim" prirodnim prostranstvima ovog nacionalnog parka.


Za konačnu realizaciju spota pobrinula se produkcijska kuća "Mania" iz Banje Luke. Ekipa u sastavu Dajan Javorac (režija), Srđan Šipka (montaža) i Miroslav Mišić (fotografija) dala je konačan pečat ovoj saradnji. Pjesma i vrsta muzike poklopili su se sa raspoloženjem momaka iz produkcije i ideju i energiju spota su spojili sa velikom energijom koju nosi pjesma "Beskonačnost", a sam spot je najviše oslonjen na vizuelnost koja prati pjesmu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.