AntiFest Warm Up Show
50

Bendovi Contusio, Nema Teorije i Brainchain 12. maja u Kinu Bosna

Klix.ba
12. maja u 20:00 sati održat će se warm up show za AntiFest na kojem će svirati tuzlanski death/thrash sastav Contusio, sarajevski punk bend Nema Teorije i groove metal Brainchain. Ovo će biti prvi nastup Contusia u Sarajevu. Organizator je BHHC Booking.
Contusio - thrash/death metal iz Tuzle

Bend postoji od 2005. pod nazivom Sacrifice, a 2007. ime mijenjaju u Contusio. 16. oktobra 2011. su promovisali svoj demo/EP Trauma of Detonation, a u pripremi su i nove pjesme. Do sad su svirali sa bendovima Kuga, Sihirator, Extinction, Hellać, Smut, Milestone itd.

Nema Teorije - sarajevski hardcore/punk bend

Nerijetsko nastupaju sa metal bendovima. Prema podacima sa interneta, još uvijek nemaju objavljen album. Bend čine Damir (vokal), Borna (gitara), Lajo (bass) i Mima (bubnjevi). Brainchain - groove/metal bend

osnovan u oktobru 2010. godine. Bilo je par promjena u sastavu, a od prvobitne postave u bendu su ostala tri člana. Bend radi na autorskim pjesmama koje planiraju objaviti na svom prvom izdanju. Do sad su zabilježili par nastupa. Bend čine Doma (vokal), Dario (gitara), Mara (gitara), Irma (bass) i Benjamin (bubnjevi).