Program Jaeger Music Night 2012.
6

FOTO / Bendovi Big Brothers i Aesthetic Empathy nastupili u Širokom Brijegu

Klix.ba
Bend Big Brothers
Bend Big Brothers
U klubu Flamingo u Širokom Brijegu u subotu, 25. augusta, održano je prvo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012. U okviru ovog muzičkog duela snage su odmjerili bendovi Big Brothers i Aesthetic Empathy. Publika je oba benda ispratila aplauzima te glasala na mjestu svirke za njihov plasman u finale programa Jaeger Music Night 2012.

Za odličnu atmosferu na prvom polufinalu Programa Jaeger Music Night 2012 pobrinuli su se specijalni gosti – izvrsni hrvatski hip-hop bend Dječaci, koji je prvi put nastupio u Širokom Brijegu. Dječaci su napravili izvrsnu atmosferu sa svojim poznatim hitovima Miris, Lovrinac, Dalmacija, Narodna..., u kojima je publika uživala. Prvo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012 održano je u saradnji sa Mediteran Film Festivalom, koji se održavao u Širokom Brijegu od 20. do 25. augusta.

Aesthetic Empathy
Aesthetic Empathy
Publika za bendove Big Brothers ili Aesthetic Empathy može glasati do subote, 8. septembra, putem web stranice www.jaegermusicnight.ba i Facebook stranice Jägermeister Bosna i Hercegovina. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.
Bend Dječaci
Bend Dječaci
Nakon prvog polufinala bit će održano i drugo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012, u okviru kojeg će se bend Karma Guru takmičiti sa pobjednikom posljednjeg četvrtfinalnog koncerta, koji će biti naknadno održan sa bendom Filling Silence ili My Last Suicide.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba.