Muzika
15

Bend Sopot objavio novi spot

Klix.ba
(Foto: Saša Risojević)
Banjalučki bend Sopot sinoć je u Kset Pubu u Banjoj Luci u prisustvu prijatelja, partnera i predstavnika medija promovisao novi video spot za pjesmu "Beskonačnost" sa posljednjeg albuma "Sopotnik" koji je objavljen za banjalučku izdavačku kuću Koliba.

Prisutnima se na samom početku obratio idejni tvorac OK festa Dubravko Suvara, s obzirom na to da je sama ideja za snimanje spota potekla od ekipe OK Festa, festivala za mlade koji se početkom jula ove godine održao u NP Sutjeska. U toku promocije podsjetili smo se i najinteresantnijih detalja, dobre zabave i druženja u kojem smo uživali ove godine na OK Festu, a svim prisutnima se obratio i režiser spota i član kreativnog tima produkcijske kuće Mania Dajan Javorac, koji je ispričao nešto više o samom spotu, ideji, samoj realizaciji i ponekoj anegdoti sa snimanja koje je u određenim segmentima bilo i jako zahtjevno.

Ideju i energiju spota momci iz produkcijske kuće Mania su spojili sa velikom energijom koju nosi pjesma "Beskonačnost", a spot je najviše oslonjen na vizuelnost koja prati pjesmu. Pjesma Beskonačnost je vizuelno oplemenjena prelijepim i "beskonačnim" prirodnim prostranstvima NP Sutjeska, a sinoć u Kset Pubu svi prisutni su imali priliku da premijerno pogledaju spot i prelijepe kadrove NP Sutjeska gdje je spot i sniman.

Nakon premijere spota obratio se i frontmen benda Sopot Petar Topalović, koji je ispričao kako je došlo do saradnje sa OK festom i produkcijskom kućom Mania i prisjetio se snimanja spota, te se zahvalio svima, a onda pozvao svoje kolege iz benda da uživo odsviraju pjesmu Beskonačnost. Pored promocije spota, brojna publika u Kset Pubu sinoć je imala priliku da uživa i u sjajnoj live acoustic svirci benda Sopot.