|

Bend Ničim izazvan objavio baladu "Aurora"

Bend Ničim izazvan objavio baladu "Aurora"
109
Klix.ba
24.4.2018. u 13:38
2
komentara
109

dijeljenja
Dobitnici prošlogodišnje MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rock scene, bend Ničim izazvan, objavili su novi singl "Aurora".
Singl je ispraćen minimalističkim videospotom.

"Aurora Borealis je izuzetno rijetka prirodna pojava, a pjesma kao što je naša 'Aurora' je još rjeđa. U njoj se našlo sve ono što su naše ruke i glasovi naučili prethodnih godina. U njoj je i parče naše duše jer nikada nijednoj pjesmi, ma koliko se trudili, nismo dali toliko sebe. Da se naše karijere završe ovog trena sigurno nam ne bi bilo žao jer smo na sve što smo uradili do sad uspeli da sa 'Aurorom' stavimo pečat", izjavio je Boris Bakalov, frontmen benda Ničim izazvan, a ujedno i autor pjesme.

Gledano sa muzičke strane, singl "Aurora" je možda i najozbiljniji poduhvat ovog benda koji je već godinama jedan od najaktivnijih sastava na regionalnoj muzičkoj sceni. "Power balada" praćena snažnim tekstom nabijenim emocijama neće nijednog slušaoca ostaviti ravnodušnim.

Ničim izazvan su još prethodnim singlom "Sve tvoje želje" najavili novi album, a dok ne bude objavljen, muziku ovog benda možete slušati na ovom linku.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...