Muzika
0

Bend "Loco" u Haciendi

Sarajevo-x.com
U četvrtak, 10.05. u Haciendi od 21 sat moći ćete uživati u muzici jednog od najboljih beogradskih klupskih bendova Loco. Oni sviraju plesnu muziku i kombiniraju sve pod-pravce navedenog stila.

Kratka istorija članova benda Loco:

Jovan Satrić - (bubnjevi & perkusije) iskusni beogradski klupski i studijski muzičar. Bivši član bendova " Di Luna Blues Band ", " Straight Jackin ", učestvovao na javnim performansima sa Dragoljubom Djuričićem,... Iza sebe ima snimljeno više albuma i više stotina nastupa što koncertne što klupske svirke. Nastupa sa Premier Signia bubnjem, Zildjian činelama i Drum Workshop pedalama.

Goran Radovanović - (bass) je također iskusan basista koji je imao priliku da nastupa sa raznim pop, rock,... bendovima što klupske što autorske orijentacije. U prstima ima preko hiljadu nastupa i više snimljenih albuma.Svira petožičani bass, freatless bass i kontrabas. Koristi SWR i EBS amplifiers. Izuzetan groove odlikuje ovu ritam sekciju koja će vas držati u fokusu ritma cijele noći.

Nataša Guberinić - Pjevačica izuzetne energije i vokalnih sposobnosti. Bivša članica benda TAP 011, Iza sebe ima više stotina koncertnih i klupskih nastupa kao i bezbroj otpjevanih back vokala za poznate izvođače pop i rock muzike sa ovih prostora. Unikatni vokal koji će vas napuniti energijom.

Marija Đordjević - pjevačica pretežno klupske orijentacije, izuzetno energičnog nastupa. U kombinaciji ova dva vokala pružaju nevjerovatan doživljaj muzike koju izvode.

Nikola Janković - (gitara i back vokal) Svojim scenskim nastupom i dobrom komunikacijom sa publikom upotpunjuje kompletnu pozitivnu atmosferu na bini i prenosi je na publiku. Dugogodišnji klupski muzičar i poznavalac beogradske klupske scene.Nastupa sa Fender De Lux gitarom, Messa Boogie pojačalom i Boss, Digitech, i Jim Dunlop pedalama.

Ivan Krstić (klavijature) Bivši član benda Kristali. Nastupao je sa Dejanom Cunićem, Ksenijom Mijatović, Trinidad Band-om, Sašom Vasićem,...Klupski, koncertni i studijski muzičar. Nastupa sa Korg , Nord Lead, Roland i Jamaha klavijaturama.