U pohodu na ex-YU prostore
0

Bend Irish Stew obradovat će fanove nastupima u Banjoj Luci i Gradiški

Klix.ba
Irish Stew
Irish Stew
“Irski paprikaš” ubacili su u petu brzinu, bar kada je riječ o koncertnim nastupima. Nakon serije koncerata u Srbijii, ovog vikenda sviraju u Banjoj Luci i Gradiški. Nakon nastupa u BiH odlaze u Crnu Goru.

Banjalučki Mac Tire Pub po drugi put ove godine posjetit će 7. decembra. Početak koncerta najavljen je za 21sat, a publika će imati prilike da uživa u presjeku dosadašnje diskografije benda. Po prvi put u Gradiški Irish Stew nastupaju u subotu 8. decembra u irish pub-u “?”.

“Svaki koncert je specifičan i priča za sebe. Gdje god da smo svirali uvijek su nas zvali ponovo, kao što je recimo slučaj sa Banjom Lukom, ali posebno nam je drago kada imamo priliku da negde sviramo po prvi put tako da se veoma radujemo koncertima u Gradiškoj i Crnoj Gori. Sigurno će tu biti puno fanova koji do sada nisu imali priliku da nas čuju uživo pa smo posebno motivisani da na tim koncertima damo sve od sebe i pokažemo im da nas nisu uzalud čekali toliko dugo”, rekao je Bojan Petrović, frontmen Irish Stew-a.

Irish Stew su objavili tri albuma do sada, a sa posljednjeg “New Tomorow” pjesme “Take Me High” i “One Way Ticket” predstavili su putem spotova.