Muzika
0

Beckham želi karijeru završiti u Realu

NINA
Prvotimac madridskog Reala i kapiten reprezentacije Engleske David Beckham želio bi produžiti ugovor i karijeru završiti u kraljevskom klubu.

"Još kada sam odlazio iz Manchester Uniteda mislio sam da će mi Real biti posljednji klub. Mišljenje nisam promijenio, što znači da i sada želim ovdje završiti karijeru", rekao je Beckham za Realovu televiziju.

"U maju ću proslaviti 30. rođendan, a uvjeren sam da pred sobom imam još nekoliko dobrih godina. Mislim da navijači od mene tek mogu očekivati vrhunsku igru", rekao je Beckham, koji ugovor s Realom ima do juna 2007.

Od dolaska Wanderleya Luxemburga na mjesto trenera Reala, Beckham pruža mnogo bolje igre nego ranije, zbog čega je odlučan u namjeri da se više ne vraća u englesku Premier ligu.

"Ne znam šta o svemu misle u klubu, ali ako mi ponude novi ugovor, sasvim sigurno ću ga prihvatiti. Moja obitelj je sretna u Madridu, a za mene je to najvažnije. Novac sigurno nije čimbenik koji će o bilo čemu odlučivati", rekao je Beckham.

Engleski nogometaš smatra da je dovođenje Luxemburga bio pravi potez uprave kluba i vjeruje da Real sada s mnogo više optimizma ulazi u završnicu sezone.

"Dobili smo trenera koji se spreman uhvatiti u koštac s obavezama kluba kakav je Real i koji, što je još važnije, zna kako ostvariti rezultate koji se očekuju. Mislim da je ovoj ekipi nedostajao samo vođa koji joj može vratiti samopuzdanje, a Luxemburga to zna", kaže Beckham.