Saradnja kreativaca
135

Banjalučka grupa Komo predstavila novi videospot i pjesmu "Više ja ne govorim"

Dž. L.
S prvim danima nove 2021. godine, banajalučka grupa Komo predstavila je publici novu pjesmu naziva "Više ja ne govorim".

Pjesmu prati i videospot koji je, kako kažu iz grupe, realizovan uz veliku pomoć poznatog glumca Duška Mazalice i banjalučke škole za edukaciju i kreativni razvoj DEA NIKA, kao i brojnih profesionalaca i prijatelja benda.

Snimanje spota je pomogao i Grad Banja Luka koji je ustupio prostor za snimanje u poslovnoj zoni Ramići u hali UNIS, jednoj od najvećih industrijskih hala na teritoriji bivše Jugoslavije.

U spotu se pojavljuje i Ana Đumic Kostadinović, koja je ujedno i rekviziter. Režiju, kameru i montažu potpisuje Mišo Kojić iz MAGNUS produkcije, dok je producent spota Dejan Rakita.

"Zadovoljstvo je raditi sa umjetnicima, biti dio tima gdje svaki pojedinac želi doprinijeti stvaralaštvu i svoj posao odraditi profesionalno, ne obazirući se na komercijalnu stranu. Spot jeste niskobudžetni, ali mislim da smo itekako uspjeli upotpuniti priču i na jednostavan i razumljiv način približiti gledaocima poentu. Hvala ekipi koja je učestvovala na snimanjima, a posebno hvala Mići na pruženoj prilici i slobodi koju smo imali od pisanja ideje pa do postprodukcije", izjavio je MIšo Kojić iz MAGNUS produkcije.

Tvorac pjesme i frontmen grupe Komo Mićo Kostadinović pojasnio je da pjesma govori o oštećenju i nedostatku ljubavi.

"Metafore koje se provlače i nose u sebi lične odnose samog autora. Spot koji prati pjesmu vješto je osmišljen da posebno za sebe postavlja pitanja i u isto vrijeme odgovara na njih. Jasna poruka koja se čuje u refrenu, želi da skrene pažnju na velike posljedice koje se primjećuju u odrastanju novih generacija. Pjesma je posvećena ostavljenoj djeci i djeci bez roditelja. Očekujem da pjesma nađe svoj put u izobilju neukusa koji nam se plasira svakodnevno i na svakom koraku", zaključio je Kostadinović.