U iščekivanju spektakla
0

Banja Luka: Počelo postavljanje bine za koncert Zdravka Čolića

Piše: D. T.
(Foto: Klix.ba)
Na banjalučkom Trgu Krajine danas je počelo postavljanje velike bine i scenskih efekata za spektakularni koncert Zdravka Čolića, koji će se u petak navečer održati u Banjoj Luci.

Da se sprema veliki muzički spektakl potvrđuje činjenica kako su dijelove bine dovozili šleperi, nakon čega je počelo sklapanje velike scene.

Fotograf portala Klix.ba je bio na banjalučkom trgu, gdje je snimio pripreme za Čolin nastup, a iz agencije Mint, koja je organizator koncerta, je najavljeno kako Banjalučane očekuje veliki događaj, koji nije bez razloga nazvan "Noć za pamćenje".

"Čolu će u Banjoj Luci, uz vrhunske muzičare, pratiti savremeni pirotehnički efekti i animacije, koje će biti prikazivane na velikim LED ekranima. Spektakl počinje u 20:30 sati", poručili su organizatori koncerta.

Podsjećamo, koncert Zdravka Čolića je trebao biti održan 25. maja, ali je prolongiran zbog pogibije članova Padobranskog kluba Banja Luka.

Zanimljivo je da je Čola rođen prije tačno 61 godinu, to jeste 30. maja 1951. godine u Sarajevu. Tim povodom, portal Klix.ba, jednoj od najvećih muzičkih zvijezda u ovom djelu Evrope od srca čestita rođendan.