Muzički spektakl
43

Balkanska pop princeza Emina Jahović u petak će nastupiti u Coloseumu

Klix.ba
Balkanska vila i pop princeza, kako je fanovi često nazivaju, poznata je kantautorka, glumica, manekenka, filantropkinja i pjevačica. Emina Jahović će u Coloseum Clubu nastupiti 19. aprila u 22 sata.

Emina važi za jednu od najljepših pjevačica iz Srbije, a muzikom se bavi još od malih nogu. Na pop sceni je od 2002. godine i do sada iza sebe ima 5 uspješnih solo albuma, na kojima se nalaze rado slušane i pjevane pjesme: Dal' ona zna, Nije više tvoja stvar, Da mogu, Posle mene, Tvoja greška...

Bitno je istaknuti i mnogobrojne saradnje sa velikim imenima Balkanske pop scene, među kojima su svima nam dobro poznate pjesme: Med sa Dinom Merlinom, Još ti se nadam sa Sašom Kovačevićem, La Gitana sa Flamingosima, Gospodine sa Natašom Bekvalac, Beograd priča sa Dženanom Lončarevićem, Dva Aviona sa Željkom Joksimovićem i drugi.

"Dođite da pjevamo svi skupa sa Eminom, koja po prvi put nastupa pred sarajevskom publikom premijerno u Coloseum Clubu u petak, 19. aprila. Dobro došli", poručili su iz Coloseuma.

Rezervacija od 80KM uljučuje VIP ulaznicu, konzumaciju od 50KM i 5KM tiket za igru u Casinu, a ulaz od 15KM uključuje 5KM tiket za igru u Casinu. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 033 250 860.