Zagrijavanje pred koncert
0

Balašević tribute bendovi u Basementu 17. novembra

Sarajevo-x.com
Balašević tribute bendovi iz BiH i regiona okupit će se u četvrtak 17. novembra u Sarajevu u sarajevskom klubu Basement gdje će se zajedno s fanovima velikog kantautora Đorđa Balaševića "zagrijati" za koncert 18. novembra i projekciju filma Kao rani mraz 19. novembra u Sarajevu.

U glavni grad BiH dolazi nekoliko Balašević tribute bendova, a okupljanje organizuju bh. bend Tajni gaz i hrvatski Balašević tribute bend, Kao rani mraz iz Rijeke.

"Želimo Balaševiću poželjeti dobrodošlicu u Sarajevo i dobro se zagrijati pred koncert. Ideja da se svi Balašević tribute bendovi iz regiona s vremena na vrijeme okupe na jednom mjestu postoji još od ranije, a Đoletov dolazak u naš grad nam se učinio kao izvrsna prilika, kao neki mig iza oblaka, da to učinimo prvi put, ovdje i sada. Učestvovat će Balašević tribute bendovi iz Beograda, Rijeke, Sarajeva te Balašević tribute orkestar iz Zenice. Želim pomenuti da je veliki doprinos organizaciji dao Teo de Privitellio iz Rijeke sa svojim bendom Kao rani mraz", kazala je Arijana Mulić PR menadžer benda Tajni gaz.