Popularnost mu ne jenjava
651

Baka Prase u saradnji sa Jala Bratom objavio pjesmu "Tokyo", već je prvi u trendingu

Klix.ba
Srbijanski youtuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, objavio je novu pjesmu "Tokyo", koja je plod saradnje s bh. reperom Jala Bratom.

Jala Brat i Baka Prase napisali su pjesmu "Tokyo", koja je objavljena jučer na Youtube kanalu Bake Praseta i za svega 24 sata prikupila je milion i po pregleda. Pjesma je trenutno broj 1 u trendingu u skoro svim zemljama Balkana.

Baka Prase je nedavno zbog snimanja pjesme boravio u Sarajevu gdje je sarađivao s Jalom i Bubom Corellijem. Iako pjesma neodoljivo asocira na standardne Jaline pjesme, mnogi se slažu s tim da pristaje i Baki.

Iako je samo prije nekoliko mjeseci bio na "stubu srama", zbog smrti mlade influenserke Kike, te je bio na korak od povlačenja iz showbiza, a čak je na kratko napustio Srbiju, očito ništa nije poljuljalo njegovu popularnost.

Nažalost, mlade generacije ugledaju se na ljude sumnjivog "kvaliteta" koji propagiraju loše društvene pojave i do novca stižu bez puno truda i rada, preko noći. Tendencija se nastavlja, a tome je dokaz i ova pjesma koja je već prva u trendingu.