U 21 sat na Skenderiji
186

Bajaga, Bolero i Atomsko sklonište nastupaju večeras na Live Stage Music Festivalu

I. S.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Bajaga i Instruktori, Bolero i Atomsko sklonište nastupit će večeras u 21 sat na Live Stage Music Festivalu na platou ispred Skenderije.

Ulaz je besplatan, a publiku će prethodno zagrijati mlade nade sarajevske muzičke scene Napad panike, Vremenske nepogode i Alain.

"Hvala svima koji će u narednim festivalskim danima poslati najljepšu sliku nas i našeg Sarajeva. Ponosan sam što je Turistička zajednica KS postala brend u kreiranju dobrog sadržaja. Live Stage Festival je najava jedne od najboljih ljetnih sezona u našem gradu, a line up samog festivala nam govori o kakvom kvalitetu se radi. Slika koju namjeravamo poslati iz našeg grada u naredna tri dana pokazat će kakvo je Sarajevo zaista", kazao je ranije Kenan Magoda, predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Sutra u 20 sati publika će imati priliku uživati u muzici Crvene jabuke, Psihomodopopa i Konvoja, čijim nastupima će prethoditi svirke Moce i Biznismena, Crvenog udara, Srkleta i COEM-a.

Subota je rezervisana za nastupe legendarnih Partibrejkersa, Bombaj štampe i Zone Iskljuchenja, a za dobru zabavu pobrinut će se i Posljednji let, Post Rem, Rock groznica, Samo srce i 20DD.