|

Bad Copy za Mostar Summer Fest: Mi nismo nikakvi za*ebanti

Bad Copy za Mostar Summer Fest: Mi nismo nikakvi za*ebanti
27
Klix.ba
16.3.2016. u 09:51
9
komentara
27

dijeljenja
Bad Copy za Mostar Summer Fest: Mi nismo nikakvi za*ebanti
Beogradska hip-hop atrakcija Bad Copy prije nekoliko godina pošteno je razdrmala regiju urnebesnim hitom "Esi mi dobar". Organizatori Mostar Summer Festa kažu da su ih morali pozvati na ovogodišnje izdanje festivala, a Milenko Margeta je porazgovarao sa Ajs Nigrutinom i provjerio je li u "urnebesnom šega elementu".
Na pitanje ko je najveći "za*ebant" u grupi, Ajs Nigrutin je odgovorio: "Mi nismo nikakvi za*ebanti već ozbiljni radnici na OMV pumpama i radnici smo godine pa tom zaslugom prelazimo u McDonald's".Otkrio je da nakon nastupa u Mostaru ostatak ljeta planiraju sačekati jesen i staviti kupus da se kiseli u studiju, jer nemaju gdje.


Djevojkama koje će samo radi njih iz cijele Hercegovine i Bosne i susjedne Dalmacije doći na Mostar Summer Fest poručio je: "Mi kao dugogodišnji seks simboli se odlično nosimo sa tim i ovim putem bismo obavijestili sve te djevojke da imamo AIDS".Za nastup u Mostaru su, kako kaže Ajs Nigrutin, spremili splet razigranih pjesama za mlade grupe Bad Copy, a publiku je pozvao da ih dođu vidjeti riječima: "Dođite na festač na ljeto u Mostaru, ponesite vutru, hašiš i bananu".
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...