Treća noć
46

Bad Copy na Sensation Bridgeu i Public Users u Jäger tramvaju napravili nezaboravne zabave

Klix.ba
Sensation Bridge
Za ljubitelje dobre rime sinoć je na For the Hunters stage-u nastupila hip hop ekipa iz Beograda "Bad Copy", dok su dva sarajevska producenta "Public Users" u Jägermeister Party tramvaju "razdrmali šine“ i napravili nezaboravno plesno veče.

Ekipa iz Bad Copyja je napravila sjajnu atmosferu, a izvođenjem pjesama “E si mi dobar”, “Ljubav ili pivo”, “Džastin Biberi” i ostalih s albuma potpuno su rasplesali fanove svih generacija.

Svojim nastupom ponovo su dokazali da zasluženo pripadaju u sami vrh regionalne hip hop scene.

Večeras se nastavlja odlična zabava na Effelovom mostu. Stari lisac night, donosi svirku sarajevskog bend Karne. Za sebe kažu da su "vokalno-infantilni sastav", te da su osnovani iz potrebe članova benda da se neartikulisano oglase po svim nevažnim pitanjima. Do ponoći je ulaz besplatan, a nakon ponoći se plaća 5 KM osim za posjetioce sa Sensation pozivnicom koja vrijedi kao ulaznica za dvoje.

Public Users, dva sarajevska producenta koja "jedre u sopstvenoj produkciji" sinoć su u Jägermeister Party tramvaju „razdrmali šine“ i napravili nezaboravno plesno veče za sve, sada već redovne goste. Publiku su držali na plesnom podiju sve vrijeme. Pored toga, party tramvaj je mjesto gdje se Jägermister služi na ispravan način, savršeno ohlađen na -18 stepeni.