Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolescura je morala pobijediti , milijarde su stavljene u dzepove , promocija , binarnih osoba donedavno kodova , geyeva tj pedercina i ostalih teskih oboljenja koje nam pokusavaju gurati pod sasvim normalno se nastavlja .
dadler, tebe i tvoje izgleda ustashe dobro istamburale da kmečite 80godina neprekidno.
Po čemu je ovaj normalan, od imena, šminke, farbe, čipke, plagijata....
Pricaj sto hočeš meni krivo sto niste prvi pusti šuplju ....nepravda.
Covjece normalan si, imas zarucnicu i uz to jos si vjernik. Pa nisi valjda ocekivao da takav stav moze pobjediti? Tvoje drugo mjesto za normalne ljude u danasnjem svijetu je i vise nego zadovoljavajuce. 👍
Realno najbolja pjesma u vokal je Francuska.
Eurosong je financirala firma iz azraila - moroconoil
Ne znam, navijao sam za hrvatsku, ali mi je ova pjesma bas nidze veze...daleko najbolja i dan danas pjesma sa ovih prostora na Eurosongu mi je ona od Doris Dragojevic, pa onda Regina.
Lapsus, hvala na ispravci :)
Bez Klix ja nebi ni saznao za ovo takmicenje . Zadnji nastup pratio dam kada je Bosna I Herzegovina se takmicila a tad mi je 90%Pjesama svucilo bolesno
Baby Lasranje
@Lojo, šteta što bosnjaci imaju pamcenje kao ribice. Za nihe dovoljno sto su nam zvalo drzavu sa: Big s... a ostalo necu pominjat. Typ mi bas konjasto izgleda sa onim svojim zuberdama.
Dodji mali u Bosnu znamo da su tvoji iz Dervente👍🏻
vodi ga kuci j..o te on
80% hrvata su iz bosne
Tebe mali ni tvoji nisu podržali nego po komentarima navijali za onu čifutarrrku
Opet lažeš
Jedna od dosadnijih izvedbi i takmicara. On je bas bezveze.
Kako kome, šteta što tvoje mišljenje nikoga ne zanima!
Milijune gledatelja se ne bi složili sa tobom koji su glasali za njega i dobili 346 bodova odnosno najviše od svih kmeee, ne valja biti zavidan nego čestitati, kao što bi i ja napravio vama, kao i kad imate neki uspjeh u sportu prvi čestitam, ili za Muzaferiju ili za Lanu Pudar.
Neka se i ovaj cirkus, koji nema apsolutno nikakve veze sa umjetnošću, završio.
U Hrvatskoj se više nikad nece pjevati "Moj zivot je Svicarska"