Na Sea Star festivalu
116

Baby Lasagna održao spektakularni koncert u Umagu, ovo je prvi njegov nastup nakon Eurosonga

N. C.
(Foto: Luka Batelić/ Pixsell)
(Foto: Luka Batelić/ Pixsell)
Baby Lasagna sinoć je održao spektakularni koncert u Umagu, na Sea Star festivalu, a ovo je prvi njegov nastup nakon Eurosonga.

Odlična atmosferu vladala je tokom njegovog koncerta. Prije njegova izlaska na pozornicu publika je uzvikivala njegovo ime, a dočekali su ga s ogromnim aplauzom i još većim vriskom.

Na samom početku je izveo novu pjesmu, koja se, sudeći prema stihovima zove "Baby Lasagna". Tu iznenađenjima nije bio kraj. Izveo je i novu pjesmu "Good boy Lasagna", kao i "Demons & Mosquitoes".

Vrhunac večeri je bio trenutak kada je Baby Lasagna izveo pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" s kojom je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu.

S njim je na pozornici bila i ekipa koja je nastupala na Eurosongu, kao i njegovi plesači. Svi su imali kostime napravljene od tabletića, a čak su i instrumente ukrasili s istima.

Već tradicionalno, Sea Star okuplja najjaču regionalnu i globalnu ekipu kako bi prizvali sunce i ljeto u umašku lagunu. Ovogodišnji lineup predvode eurovizijski superheroj Baby Lasagna, omiljeni francuski DJ hitmakeri Ofenbach, John Newman za DJ pultom sa svojim Hybrid setom te vodeći techno i house dvojac ARTBAT rame uz rame s regionalnim igračima kao što su Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Kuku$, Grše i mnogi drugi.

Sea Star nastavlja postavljati nove produkcijske standarde festivalskih pozornica, a prostor umaškog Stella Maris Resorta Plava Laguna u potpunosti je spreman za doček posjetitelja i početak festivala.