Jaeger Music Night 2011.
0

B. Luka: Nakon muzičkog duela, održan koncert Negativa

Piše: V. T.
(Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com)
U banjalučkom DFK klubu sinoć je održano drugo polufinale programa Jaeger Music Night 2011, nakon čega je koncert održala beogradska pop-rock grupa Negativ.

U sinoćnjem muzičkom duelu snage su odmjerili bendovi Urban Instinkt i Hetrem, a publika je za svoje favorite može glasati putem SMS-a poruka, te na web- siteu www.jaegermusicnight.ba.

Glasanje putem SMS-a i na web-siteu bit će otvoreno do 28. oktobra, a pobjednik duela koji će proći u naredni krug programa bit će ona grupa koja osvoji najviše glasova u barem dvije od tri kategorije glasanja.

I ove godine pobjednicima Jaeger Music Nighta bit će obezbijeđeno snimanje prvog albuma, a nagrade su predviđene i za drugoplasirani bend, kao i za onaj bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom trajanja programa.

Portal Sarajevo-x.com već je predstavio sinoćnje polufinaliste, pa ćemo zato spomenuti izvrsne goste festivala, koji su u prepunom DFK klubu održali koncert za pamćenje.

Svirka Negativa počela je nešto prije ponoći, a svi koji su odlučuli da večer provedu u poznatom banjalučkom klubu nisu se pokajali, jer su Ivana i ekipa još jednom opravdali očekivanja i potvrdili zbog čega se nazivaju jednim od najboljih pop-bendova današnjice.