Nastup Inne u Zetri
0

Atraktivne plesačice iz Praga zagrijavaju publiku

Sarajevo-x.com
Uposlenici agencije Ed Booking, koja organizira koncert evropske muzičke zvijezde Inne u Sarajevu 28. aprila, posljednjih dana imaju pune ruke posla. Prošle sedmice je direktor agencije Edin Dinarević putovao u Češku da bi dogovorio nastup poznate plesne grupe "Foul Fly Girls" na spektaklu u Zetri.

I taj detalj je riješen, potpisan je ugovor s češkom grupom koja će 28. aprila prvi put nastupiti u našoj regiji. Riječ je o šest atraktivnih plesačica koje će u Zetri zagrijavati publiku sjajnim polusatnim performansom uz 3D lasere, a potom će nastupiti i uz specijalnog gosta, njemačkog DJ-a Toma Novyja. Do sada su sarađivale s još nekim zvijezdama elektronske scene poput Armina van Buurena i Tiesta.

"Što se Inne tiče, njen menadžment je prije nekoliko dana najavio dolazak tima od čak 19 ljudi. Upravo zbog toga u Hotelu Europa je zakupljen cijeli sprat, gdje će rumunska zvijezda i njena ekipa biti smješteni", rekao je Dinarević.

Kontingent ulaznica od 25 KM je još u prodaji, ali iz Ed Bookinga poručuju da bi svi zainteresirani trebali požuriti da kupe te karte, jer će uskoro u prodaji biti samo ulaznice po cijeni od 35 i 45 KM.