Pjevačica emotivna
0

Ariana Grande nakon napada u Manchesteru: Moj novi album će donijeti svjetlo

Klix.ba
Ariana Grande dala je svoj prvi intervju nakon terorističkog napada na njenom koncertu u Manchester Areni u kojem su poginule 22 osobe. U razgovoru s Jimmyjem Fallonom, simpatična pjevačica kazala je kako će njen novi album donijeti svjetlo u živote svih poklonika njene muzike.

Pjevačica nije direktno kazala kako album posvećuje žrtvama napada u Manchesteru, ali je postala emotivna kada je voditelj popularne emisije "The Tonight Show starring Jimmy Fallon" spomenuo prošlogodišnju tragediju.

"Album govori o donošenju svjetla u nečiji život i zaslađivanju različitih situacija", riječi su kojima je 24-godišnjakinja opisala svoje nove pjesme.

Ona nije željela komentarisati u čemu je pronašla inspiraciju, ali je otkrila nazive nekoliko pjesama s novog albuma koji će biti objavljen ovog ljeta. Ariana je na albumu sarađivala s Martinom i Pharrellom Williamsom koji je izjavio kako su tekstovi njenih novih pjesama nevjerovatni.

Na kraju intervjua, Jimmy se zahvalio pjevačici što je pristala doći u njegovu emisiju.

"Hvala ti što si tako jaka i što nas uspijevaš zabaviti. Hvala za pojavljivanje i vraćanje u Manchester. Mislim da je to odlična stvar za tebe. Jednostavno mislim da si veoma jaka i super", kazao je Fallon.

Podsjećamo, Ariana je prije nekoliko dana objavila svoj prvi singl poslije napada. Pjesmu "No Tears Left To Cry" publika je dočekala s velikim oduševljenjem.