Soundtrack nastavka
0

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey zajedničkom pjesmom najavile "Charliejeve anđele"

M. A.
Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey udružile su snage i snimile pjesmu "Don't Call Me Angel", jednu od naslovnih pjesama nadolazećeg istoimenog filma "Charliejevi anđeli", koju već nakon prvog slušanja mnogi nazivaju pop hitom sezone.

U pjesmi tri pjevačice svojim glasovima, tekstom i izvedbom neosporno veličaju snagu žene i ženske saradnje, a ujedno najavljuju film koji i u bh. kina dolazi u terminu svjetske premijere 14. novembra.

Uz pjesmu je odmah objavljen i pripadajući videospot u kojem se pjevačice nalaze u ulozi anđela. Film "Charliejevi anđeli", koji u domaća kina dolazi 14. novembra, prvi put u cijeloj povijesti franšize, filmova i televizije, u režiji je žene-glumice i rediteljice Elizabeth Banks.

"Važno mi je bilo najaviti 'Charliejeve anđele' moćnom himnom koja veliča snagu žena, a iza koje stoje isto tako snažni i veliki glasovi. Ali dobiti tri, prema mnogima, najsnažnija glasa današnjice, to nisam niti sanjala. Ono što su Ariana, Miley i Lana ispunile nadilazi čak i moja velika očekivanja. Njihova pjesma je snažna, poučna, i potpuno razvaljuje”, kazala je Banks povodom lansiranja novog spota.

"Don't Call Me Angel" napisali su Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh i Alma-Sofia Miettinen. Producenti su Max Martin & ILYA za Max Martin Productions.

Nakon Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu u uloge "Charliejevih anđela" uskače nova glumačka postava koju čine Kirsten Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska.

Ovog novembra njih tri kao agentice Elena, Sabina i Jane predstavljaju novu generaciju anđela koje spašavaju svijet i "mlate" zlikovce, naravno, uz dovoljnu dozu humora i zabave.

Pod rediteljskom palicom sjajne glumice i autorice Elizabeth Banks nastala je nova generacija anđela u filmu u kojem se pored mladih zvijezda u sporednim ulogama, pored same Banks, pojavljuju i Djimon Hounsou, Noah Centineo, Sam Claflin i Patrick Stewart.

Djevojke rade za tajanstvenog Charlesa Townsenda i, kao i do sada, pružaju sigurnosne i detektivske usluge svojim klijentima. Ove godine agencija se širi na međunarodni nivo s iznimno pametnim, neustrašivim i uvježbanim ženama diljem svijeta. Više timova anđela, vođenih višestrukim Bosleyjima, preuzima najteže misije širom svijeta. Kada mladi inženjer pusti glas o opasnoj tehnologiji, anđeli su pozvani u akciju, stavljajući svoje živote u opasnost kako bi nas sve zaštitili.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, donosi ovaj atraktivni naslov na reportoar svih bh. kina u terminu svjetske premijere 14. novembra.