Uvijek sjajna atmosfera
0

Aquarius Vils spremio poseban program za mart

Proteklog vikenda na live sceni Aquarius Vilsa nastupili su popularni bend Pandury te bend Enigma.

Sjajna atmosfera, odlična svirka i super publika su obilježili oba nastupa a za one koji nisu bili tu, samo mali dio atmosfere mogu pogledati u galeriji fotografija u ovom tekstu.

Muzički mjesec mart otvara fantastični i dokazani bend Pandury i to za 1. mart Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. „Koristimo ovu priliku da svim našim posjetiocima i prijateljima čestitamo 1. mart Dan nezavisnosti naše domovine Bosne i Hercegovine. Zadovoljstvo nam je pozvati vas na poseban nastup benda Pandury koji je dobio priliku da zabavlja naše goste na ovaj praznični dan i sigurni smo da će ga bend Pandury dodatno uveličati svojom energijom i dobrom svirkom“, poručili su nam iz menadžmenta Aquarius Vilsa.

Drugi dan vikenda tačnije u subotu 2. marta u Aquarius Vilsu gostuje bend Institucija. Posljednjih nekoliko nastupa ovaj bend je u potpunosti opravdao naziv Institucija a zašto je to tako provjerite i vi u subotu koja je pred vama.

U petak 8. marta na Međunarodni dan žena, Aquarius Vils je pripremio fantastičan muzički događaj u sklopu kojeg glavno muzičko ime je Mirza Pandur. Već dokazani muzičar koji pravi zapažene rezultate i na regionalnom muzičkom takmičenje napraviti će ono što najbolje zna – Odličan dernek! Znači za sve vas koji ste željni super provoda Aquarius Vils je idealno mjesto za 8. mart.

Za ovaj događaj ostalo je još malo ulaznica tako da svi koji žele biti dio ovog događaja i super provoda potrebno je da svoje mjesto rezervišu što prije.

Na kraju posljednju subotu prije mjeseca ramazana u Aquarius Vilsu će nastupiti bend Pandury. Za sve vas koji niste imali priliku da poslušate ovaj bend u standardnom terminu petkom, ovo je idealna prilika. Dakle bend Pandury u Aquarius Vilsu u subotu 9. mart.

Kao što je to bilo i do sada, svakom nastupu petkom i subotom u Aquarius Vilsu prethodi popularni „Warm UP“ događaj sa DJ Mahirom Beathouse koji počinje u 21:00 sat.

Važno je napomenuti da Aquarius Vils nedjeljom radi do 22:00 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine