Nova ponuda
2

Aquarius Vils spremio muzički program za oktobar

Klix.ba
Posjetioci Aquariusa će u mjesecu oktobru, kao i do sada, moći uživati u nastupima najkvalitetnijih domaćih i regionalnih izvođača kao što je TBF, bend Loco i mnogi drugi.

Aquarius Vils u oktobru, pored ostalih programskih sadržaja, izdvaja nastup jednog od najboljih klupskih bendova u regionu Loco koji će nastupiti u subotu 13. oktobra.

Ovaj bend internacionalna publika s razlogom zove "muzička mašina" jer je riječ o nastupima ispunjenim neprestanom dinamikom i pozitivnom energijom kakvu samo rijetki posjeduju.

Nadalje, za 19. oktobra najavljena je svirka popularnog Berina Buturovića i njegovog sjajnog muzičkog tima koji su definitivno siguran razlog za izlazak i dobar provod.

Kao hit mjeseca najavljen je nastup sjajnog splitskog sastava The Beat Fleet, možda još poznatijeg pod skraćenim nazivom, TBF. Nastali 1990. godine u Splitu započeli su karijeru kao standarni hip hop/trip hop sastav, da bi daljnjim radom razvili vlastiti muzički pravac.

Njihovi nastupi su uvijek rasprodani, a za ovaj planiran u Aquarius Vilsu, pripremili su presjek najvećih hitova u dosadašnjoj karijeri.